2015. február 20., péntek

Flashback
Fél év is eltelt már talán. A júniusi szellő borzolta a fák leveleit Dean és Castiel New Orleansi házának kertjében. Castiel ragaszkodott a városhoz, Dean inkább a Missouri államban található Monroe-ban szeretett volna elvegyülni. Monroe, szép csendes alig 2500 lélek lakta kisváros volt és ez annyira tetszett neki. Ez a nyugodt levegő… de végül Casre hagyta a választás lehetőségét. Nem értette, miért akart annyira New Orleansba költözni. Talán véletlenül bekapcsolva hagyta a tévét zuhanyzás közben és a The Originals új évadjában látta meg Castiel ezt a böhöm nagy várost, vagy az American Horror Story harmadik évadából szedte, és Deant szörnyek közelében akarta tartani, hátha ettől boldog lesz (hiszen mióta megismerte a Winchestereket folyton üldöztek valamit, és az angyal talán ebből arra következtetett, hogy ez teszi őket boldoggá – érdekes és morbid gondolat egyben, hm – ), de Dean így is boldog volt. Boldog volt, mert szerencsésnek érezte magát. Őszintén szólva, ha nem tudná, hogy mi történt valójában azon a szilveszter estén, talán még ma sem vallotta volna be magának, a nyilván valót. A nyilván valót, ami azon a bizonyos szilveszter estén, akkor, amikor látta Cast a karjai közt meghalni, akkor ismert be magának, csendesen, de végre beismerte; szereti őt. Szereti Castielt, mindennél jobban.

Az utóbbi félévben sok minden történt, sok minden, amit nem kellett leírnom, és most sem kell. De hogy az olvasó, ha bárki olvassa is ezt, tisztában legyen az eseményekkel, egy gyorstalpalót muszáj összehoznom:

Januárban Dean és Castiel Angliában voltak. Bejárták Londont, ellátogattak a windsori kastélyba, Oxfordba, bosszankodtak az időjárás miatt, Dean bosszankodott a meleg sör miatt, amit a helyiek által pubnak csúfolt kocsmában kaptak, megtanította Castielt dárcozni, Castiel pedig bajba került, amikor hirtelen eltűnt Dean mellől az őrségváltás, közben mert kíváncsi volt, hogy nézhet ki a Buckingham palota belülről. Ezért bement. Az őrök pedig majdnem elkapták. Dean ezt viccesnek találta, de Cas megsértődött. Ezt Dean még viccesebbnek találta. 

Boldogok voltak.

Aztán megunták az ottani időjárást, így úgy döntöttek, visszamennek az Egyesült Államokba és vesznek egy házat ahol boldogan, amíg meg nem. 

Itt kezdődtek a problémák.

Castiel addig kérlelte Deant, ameddig bele nem egyezett, hogy Louisianába költöznek. Vállalt ott munkát – először építőmunkásként, majd végül talált magának egy remek kis autószerelő műhelyt, ahová felvették – majd megvették álmaik házát; nem volt túl nagy, de otthonos volt. Egy egyszintes két hálószobás fehér kertes ház volt, egy gyönyörű napfényes nappalival és egy apró konyhával. Az ára korrekt volt, és pár bútort is megtarthattak az előző lakóktól, mint például a fehér fotelt a nappaliban, vagy a hintaágyat a kertben, a hálószobában lévő óriási franciaágyról nem is beszélve.


Boldogok voltak.


Castiel kezdett beilleszkedni. Mindketten kezdtek beilleszkedni. Dean barátokat szerzett, akikkel eljárhatott sörözni, Cassie pedig megtanult főzni és sütni. Igaz, nem lett belőle egy Martha Steward, de azért szépen haladt. 

Valamint amióta beköltöztek, az utcában lakó összes háziasszony rávetette magát Castielre. Nem fogok túlozni, de nagyjából a Született feleségek stábja vette körbe őt, és rávették, hogy eljárjon velük jóga órára. Dean elképzelte Castielt nyújtás közben, trikóban és melegítő nadrágban, amikor rájött, hogy hova tűnik el az angyal kedd délutánonként. Először viccesnek találta, majd elkezdett fantáziálgatni és akkor, bumm. Cékla vörös fejjel meredt maga elé, majd megrázta a fejét, és próbálta elkergetni a gondolatait. Ez viszont Cas számára volt vicces.


Boldogok voltak.


Egy zavaró dolog volt egyedül az életükben. Az első kard, ami a házukban lévő széfben volt elzárva. Castiel tudta csak a kódot. 1-9-7-9-0-1-2-4. Dean születési dátuma. Kicsit átlátszó, arról nem is beszélve, hogy Dean tolvajnak sem utolsó, így egy széf kinyitása se percbe se telne neki. Még is uralkodott magán. Cas kedvéért.


Boldogok voltak.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése